Rabarbergratin
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Rabarber snittes i skrå skiver og koges kort i en sukkerlage af sukker og vand. Tages derefter op af gryden, drypper af og afkøles.
Mandler, sukker, mel, marcipan og chokolade blendes sammen med æg og creme fraiche. Massen kommes i en smurt form i passende størrelse, rabarberne fordeles ovenpå massen og trykkes let ned il massen. Formen bages i ovnen ved 160° C i ca. 20 min. Sukker og æg piskes sammen, let pisket fløde vendes i æggemassen og hakket mynte tilsættes. Cremen serveres til den lune rabarbergratin. |
|
Opskriften er vist 8685 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Her mangler at tilføge til cremen at det endelig skal være pasteuriseret æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne