Rabarbergratin

Rabarbergratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
15 rabarber
250 g.sukker
 
75 g.mandler
150 g.sukker
25 g.hvedemel
200 g.marcipan
40 g.chokolade
5 æg
5 spsk.creme fraiche
 
5 dl.fløde
3 æggeblomme
3 spsk.sukker
 mynte
 
Opskrift:
Rabarber snittes i skrå skiver og koges kort i en sukkerlage af sukker og vand. Tages derefter op af gryden, drypper af og afkøles.

Mandler, sukker, mel, marcipan og chokolade blendes sammen med æg og creme fraiche. Massen kommes i en smurt form i passende størrelse, rabarberne fordeles ovenpå massen og trykkes let ned il massen. Formen bages i ovnen ved 160° C i ca. 20 min.

Sukker og æg piskes sammen, let pisket fløde vendes i æggemassen og hakket mynte tilsættes. Cremen serveres til den lune rabarbergratin.





karakterer:
Opskriften er vist 8684 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Her mangler at tilføge til cremen at det endelig skal være pasteuriseret æg