Henkogte rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Rensede rabarberstilke snittes i stykker på 2 cm. drysses med sukker og vanille og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 døgn.
Syltetøjet fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 minutter ved 85 grader C.
Langsom opvarmning og afkøling.
|
|
Opskriften er vist 21665 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne