Rabarber pickles
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min.
Farin og stødte krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze. Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn. Krydderierne i gaze fjernes. Atamon tilsættes. Pickles´en fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 15936 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten - 2009-06-14 16:53:54 det er faktisk anden gang jeg finder en opskrift herinde, hvor den er en direkte afskrift fra trøsleffs grønne syltebog - det ville være sjovere hvis man fandt noget her som ikke fandtes andre steder og da slet ikke i den grønne syltebog, som gud og hver mand ejer. pia - 2008-05-19 23:12:46 Rigtig god, børnene i vuggestuen elsker det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne