Rødvinsmarineret dyrefilet
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Evt. hinder eller sener fjernes, og kødet lægges i den sammenpiskede marinade 3-4 timer.
Tages op aftørres og brunes i en gryde i smør. Småsteger under låg 20-25 min. alt efter tykkelse. Til sovs brunes gulerodsterninger og løg i lidt smør, heri den siede marinade, krydderier og bouillon: Koger småt i 15-20 min. Sovsen smages til med gele, krydderier og evt. kulør, og sovsen jævnes. Tips: Vil De have kødet helt gennemstegt, skal det stege lidt længere og stege tiden afhænger også af dyrets alder. Stik i kødet og mærk, om det er mørt. |
|
Opskriften er vist 107335 gange,
og udskrevet 3166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2016-12-16 13:38:44 Kernetemperatur på 62 grader = rødt/pink steg. 75 grader = gennemstegt Per - 2011-01-18 18:05:46 Vi skar fileterne af en meget stor dyreryg, og fik 2 fileter på hver 550 g. ca. 1100 g. ialt. Vi gav dem ca. 10 minutter, og som det kan ses på billedet blev de perfekt røde i kernen. Den firkantede klods bagerst i billedet er en pommes anna tilberedt i bradepande og skåret i firkanter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne