Rabarbervin
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skæres i terninger og skylles godt, Der strøs vinsyre over, derefter 2 l kogende vand hældes over, og så 2 l koldt vand.
Skal stå et døgn. Sies så igennem en sigte. Sukker, ananas essens, rød frugtfarve kommes i saften, omrøres jævnlig i en halv time og står igen i et døgn. 1/2 pakke Atamon blandes i og derefter fyldes det på flasker. |
|
Opskriften er vist 21172 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer stubbing - 2009-05-29 19:44:26 Og hvornår skal det gære? det er jo ikke vin men saft... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne