Gratineret rabarber - jordbær suppe
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker koges op med en vanillestand. Rabarberne skæres fint og koges i 15 minutter sammen med 150 gram jordbær. Presses derefter igennem en sigte. Resten af jordbærrene snittes og kommes i suppen, som derefter afkøles.
Fløden piskes let med flormelis og æggeblommer. Suppen hældes i dybe tallerkener med fløde på toppen. Sættes under forvarmet grill og gratineres. Suppen skal være kold og den gratinerede top varm, når desserten serveres. |
|
Opskriften er vist 16258 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2009-05-13 09:53:14 Den er vidunderlig. Kan grilles med gasbrænder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne