Rabarbercrumble 02

Rabarbercrumble 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbercrumble 02, billede 4 Rabarbercrumble 02, billede 1 Rabarbercrumble 02, billede 2 Rabarbercrumble 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Crumble:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Varm ovnen op til 170 grader C. alm. ovn.

Skær rabarberstilkene i centimeter tykke skiver. Kog vand op med ahornsirup, og smid rabarberne i. Tag gryden af blusset, og lad rabarberne trække i lagen i fem minutter.

Crumble:
Ælt smør, mel og sukker sammen til en tør smuldrende masse.

Sigt lidt af væden fra, og fordel rabarberne i en smurt tærteform. Fordel smulderdejen ud over, og bag i den varme ovn i 20-25 minutter - eller til kagen er gylden og sprød på toppen.

En stor skefuld cremefraiche ovenpå er super!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbercrumble

karakterer:
Opskriften er vist 83539 gange,
og udskrevet 2250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7618 (1813 kcal)
KJ pr. Portion 7618 (1813 kcal)
Vægt ialt 875 gram
Vægt pr. Portion 875 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-02 11:55:31
Virkelig lækker og nem crumble! Det giver den lige et ekstra løft, hvis man putter kornene fra en vanillestang i smuldredejen :-)

  -   2012-06-07 15:04:50
Der er altså et eller andet helt galt med blandingsforholdene. Min dej er blød og smørret, og der var slet ikke nok væde ved rabarberne.

  -   2012-06-06 19:16:30
Jeg putter havregryn og grofthakkede hasselnødder i dejen. Med mandler for kagen en snert af marcipan, hvilket er rigtig lækkert. Nem kage!

  -   2011-07-02 12:52:18
Den smager fantastisk med lakrids-is og flødeskum!

  -   2011-05-09 11:57:01
Lyder lækker :) SKal vist prøves i Grillen i aften :)

  -   2010-04-25 13:01:13
super lækker kage.. men den skal have mere end der står i opskriften..

  -   2007-05-26 10:00:35
Ja, virkelig lækker. Og creme fraichen er et must! :-)

  -   2007-05-26 09:50:37
Uhm! SUPER lækker opskrift! Succesen skal helt sikkert gentages! (Også af min veninde Eva! ;oD)