Rabarber-crumble
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Crumble:
Hak det kolde smør ned i melet med en kniv eller smuldr det med hænderne, til blandingen næsten ligner reven ost. Tilsæt sukker, kanel og de grofthakkede mandler. Rabarberkompot: Snit rabarberne og kom dem i en gryde med vand, vanilje og sukker. Kog op, og lige før frugten smatter ud, jævnes kompotten med maizenamel udrørt i vand. Fordel den færdige crumble over kompotten. Bages midt i ovnen ved cirka 180 grader C. alm. ovn i cirka 20 minutter. Bag, til overfladen er gylden og sprød. Server kagerne lunkne med iskold flødeskum, vaniljeis eller råcreme. |
|
Opskriften er vist 60647 gange,
og udskrevet 1271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Som i kan se på billedet så druknede crumblen næsten helt, jeg brugte ca 1 kg. rensede rabarber og 3 dl sukker og 1 dl. vand til kompotten, og det var sikkert for mange rabarber så vil nøjes med det halve næste gang og måske udelade vandet, der kan også godt laves en halv gang mere crumble, bradepanden målte 23x33 cm. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne