Spinatmuffins - Spinat muffins
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i det fingervarme vand og pisk æggene i et efter et.
Tø spinaten op, evt. i microbølgeovnen og pres væden af.
Rør spinaten i æggeblandingen sammen med salt og olie. Rør melet i lidt ad gangen til en let klistret dej. Lad dejen hvilke tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
Rør flødeosten med presset hvidløg.
Fordel dejen i smurte muffinsforme eller i dobbelte muffinspapirforme.
Lav en fordybning i midten af hver portion med en finger og kom en skefuld af flødeosten i. Luk hullet med dejen ind over flødeosten.
Lad muffinsene hæve i ca. 30 minutter. Bag dem i midten af ovnen ved 200°C i ca 25 minutter. Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af formen.
|
|
Opskriften er vist 28259 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2017-01-04 16:47:18 Kan de fryses?☺️ Camilla - 2016-10-17 12:30:41 Kan de fryses?☺️ Caroline - 2015-11-18 19:42:35 Jeg fik 18 muffins og lavede dem med en blanding af grahams-, fuldkorns- og hvedemel. De er i ovnen nu.. Glæder mig til at smage dem! Sidsel - 2012-04-18 18:01:48 Hvor mange muffins får du ud af denne blanding? Kanon opskrift! De smager super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne