Tranebærmuffins

Tranebærmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Fyld:
200 g.tranebær
150 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
 
 Dej:
275 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
1 æg
50 g.sukker
50 g.smør
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Kog tranebær, sukker og kanel under omrøring ca. 5 min. Hæld det i en skål til afkøling. Bland de tørre ingredienser til dejen. Pisk ægget sammen med sukker, smeltet smør og mælk og tilsæt melblandingen.

Vend de afkølede bær i dejen og fordel den i 12 smurte muffinsforme. Bag kagerne ved 200° i ca. 25 min. og lad dem stå 5 min. i formene, før de vendes ud på en rist.

Tips:

Der kan også bruges soltørrede tranebær. Så skal tranebærrene blot tilsættes dejen sammen med ½ dl. mælk ekstra.





karakterer:
Opskriften er vist 19820 gange,
og udskrevet 613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
De bliver virkelig gode, men det skader ikke at spare lidt på sukkeret. Prøv evt. at erstatte halvdelen af tranebærrene med "bærdrys" fra Trope Snack!