Tranebærmuffins
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Indsendt : |
|
|
Kog tranebær, sukker og kanel under omrøring ca. 5 min. Hæld det i en skål til afkøling. Bland de tørre ingredienser til dejen. Pisk ægget sammen med sukker, smeltet smør og mælk og tilsæt melblandingen.
Vend de afkølede bær i dejen og fordel den i 12 smurte muffinsforme. Bag kagerne ved 200° i ca. 25 min. og lad dem stå 5 min. i formene, før de vendes ud på en rist. Tips: Der kan også bruges soltørrede tranebær. Så skal tranebærrene blot tilsættes dejen sammen med ½ dl. mælk ekstra. |
|
Opskriften er vist 19655 gange,
og udskrevet 610 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2005-01-01 01:01:01 De bliver virkelig gode, men det skader ikke at spare lidt på sukkeret. Prøv evt. at erstatte halvdelen af tranebærrene med "bærdrys" fra Trope Snack! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne