Gløggmuffins
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Grovhak valnødderne med en kniv.
Skil æggenen. Pisk æggehiderne stive med en mixer på højeste trin, indstil de er synligt skærefaste.
Kom smør og sukker i en skål og pisk det kraftigt sammen med en mixer indtil smørcremen er lys. Tilsæt æggeblommerne og pisk vidre til en jævn og ensartet masse. Bland mel med bagepulver, brunkagekrydderi, kakaopulver og choco chips og rør det- skiftevis med glögg / rødvin i cremen. Tilsæt først 1/3 af de piskede æggehvider, dernæst resten og bland godt. Fyld dejen i muffins forme til lige under kanten med en ske og bag dem.
Over/undervarme : ca 180 grader ( forvarmet )
Varmluft: ca 160 grader (forvarmet)
Bagetid:
ca 25-30 min
|
|
Opskriften er vist 8368 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2010-09-25 21:39:00 Hvor mange gram choco chips og nøddekerner? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne