Marcipan-muffins med frugt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til blandingen er lys og luftig. Bland mel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (8 ca. 1 1/2 dl). Bag kagerne midt i ovnen, til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene, og lad dem køle af på en bagerist.
Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og Cheasy Fraiche på portionstallerkener. Pynt med Flormelis.
Tips: Bagetid: Ca. 1/2 time ved 175º C |
|
Opskriften er vist 21070 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2013-02-06 17:24:51 Kan de fryses? fru Jensen - 2011-04-02 14:29:55 super lækre - alle slags frugt kan anvendes anonym - 2009-03-11 17:13:07 Meget lækre, jeg hældte frosne solbær i dejen, hvilket gjorde dem friske i smagen, andre bær og frugter egner sig også fint. Maiken - 2005-01-01 01:01:01 Bedst på 2.dagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne