Muffins med to slags chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 190º, sæt 14 muffinsforme på en plade.
Sigt mel, bagepulver og kakao ned i en skål og rør sukkeret i. Laven fordybning i midten. Pisk æggene sammen med creme fraiche, mælk og olie og rør blandingen i de tørre ingredienser. Pisk det godt sammen til det bliver en tyk og blød dej. Hak både hvid og mørk chokolade i små stykker og rør stykkerne i dejen. Kom dejen i formene og fyld dem næsten helt op. Bag kagerne 25-30 min. til de er flot hævede og føles faste. Afkøl dem på en bagerist og drys med kakao. |
|
Opskriften er vist 14768 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Muffins elskeren <3 - 2005-01-01 01:01:01 det var lige sådan en opskrift jeg ledte efter den lyder rigtig god, men sker der noget hvis man ikke bruger Creme Fraiche? kan man godt smage creme fraichen og er der en slags creme fraiche som man skal bruge? Chokomanen - 2005-01-01 01:01:01 Mmm.. lækkert:D Jeg ville bare bruge 4 spsk smeltet smør i stedet for olien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne