Fasan med æbler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør fasanerne, Drys med salt og peber. Fyld dem med æblerne, chalotteløgene og fasanernes grofthakkede lever. Luk med kødnåle.
Læg fuglene i en gryde med smørret og dem på alle sider. Lad dem blive i gryden, sæt den derefter i en god varm ovn 250 grader, i 30 minutter vend dem af og til. Hæld portvinen og hvidvinen i en gryde. Lad det koge ind til det halve og hæld så fløden i. Rør ofte rundt i gryden med piskeriset, og lad saucen koge ind til den er jævn men ikke tyk. Smag den til med salt og peber og hæld over fasanstykkerne. |
|
Opskriften er vist 28762 gange,
og udskrevet 961 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne