Fasan i portvinssauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Del fasanen i 4-6 stykker og kom lidt bacon om hvert stykke. Brun så fasanerne i smør i en stor gryde og kom nødderne ved. Lige før det brænder på, kommes fond og vin ved, og retten snurrer under låg i ca. 30-40 minutter, til man kan se, at fasanen er mør ved låret.
Fasanerne tages op, baconen kan evt. kasseres, og saucen sies. Den jævnes så med fløden og smages til med gelé, portvin, salt og peber. Som tilbehør serveres syrlige faste æbler som belle de boskoop samt tyttebær, der lige vendes i lidt sukker og vendes rundt på panden i smeltet smør, til de er lune, men ikke for stegte. Man kan desuden servere hasselbackkartofler til. |
|
Opskriften er vist 39980 gange,
og udskrevet 1403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne