Mørbradgryde 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Annicha Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og paprika.
Lægges i en stor gryde. Løg, champignon, pølser og bacon svitses og hældes sammen med. Sauce: Lav bretagnesovsen som på pakken, i en anden gryde og hæld fløden i. Ketchup og madkulør piskes i. Smag til med paprika. Sovs hældes i samme gryde, rør rundt. Serveres med ris. Tips: Ønskes sovsen lidt stærkere kan lidt chili tilsættes. |
|
Opskriften er vist 115470 gange,
og udskrevet 3422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Huje - 2017-09-09 19:00:04 Vil så bare ikke kalde den mørbradgryde, så den bliver forvekslet med den orig. Claywood. - 2017-03-17 23:03:27 PULVERSOVS???- Madlavningsfløde??? Madkulør? - og ketchup? Arme mørbrad - at blive mishandlet sådan! Madlavningsfløde er noget Fanden (=ARLA) har skabt), og smager derefter; brug dog piskefløde evt. halvt kaffefløde, så undgår du også mælken. - Og det er altså nemmere og hurtigere - også mht. opvasken senere at lave sovsen selv med fløde og konc. tomatpure. Bruges den fra tube (triplekoncentreret så kan man svitse den på en pande eller i gryden først). Tommelfingeren nedad. Kan desvørre ikke give minuspoint. Linda - 2011-02-04 10:36:11 Super god ret, når man vil have den hurtige løsning end at lave alt sauce fra bunden selv Ask - 2010-12-05 12:32:45 Købesovs??? Camilla - 2008-05-27 16:03:16 Super lækker - har lavet den flere gange. Der står at der er til fire pers, men jeg havde nu nok til seks i en enkelt portion. Mia - 2007-06-16 10:21:57 Den er bare super god alle gæsterne var vilde med den, så den vil vi bestemt lave igen Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget lækker ret.Pas på med saltet Per - 2005-01-01 01:01:01 Selvom mørbrader ikke skal stege så længe vil jeg nu mene at de skal mere en blot svitses, jeg gav dem en 5-10 min ialt. De pakker med cocktailpølser som jeg køber indeholder 200 g. pr pakke og jeg syntes 200 g. er rigelig til denne ret vangfroch - 2005-01-01 01:01:01 Super god og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne