Cannoli
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
sigt mel, sukker og kanel sammen i et brødfad eller skål. lav en fordybning i midten af de tørre ingredienser og hæld vin deri. ælt dejen til den er glat og fast. cirka 15 min. hvis dejen føles våd og klistret, tilsæt mel, hvis den føles for tør mere vin. Tildæk dejen og lad den stå koldt i 2 timer. Rul den ud, meget tyndy og skær den i 12 cirkler og læg om metalforme (12 cm lange og ca. 2,5 cm i diameter) Fold dejen løst omkring så en 1/4 af formen stikker ud i enderne, forsegl dejen ved at pensle med æg og steg 2 cannoli ad gangen i dybt varmt fedt indtil de er brune på begge sider. løft dem forsigtigt op med 2 sker er tang, læg dem på køkkenrulle for at tørre. der bliver 24. Fyld: ælt ricottaen i en stor skål i et minut, tilsæt sukker og ælt indtil meget let og cremet (cirka 5 minutter.) tilsæt kanel, citron og chokoladestykker, rør til blandet, opbevar fyldet i køleskab indtil brug, nok til 25 cannoli skaller. min bedste brugte et kosteskaft som form. skåret i rigtig størrelse. Tips: Dejen skal være meget fast og godt æltet. og udrullet papirtyndt, hvis ikke, vil den boble. fedtet skal være mindst 10 cm dyb og 195 grader. For at fjerne cannoliene fra formene; hold på midten, forsigtigt, og skub den af formen med en smørkniv eller bagsiden af en ske. fyld skallerne ved at bruge sprøjtepose eller smørkniv, fyld først fra begge ender, dyb derefter i hakkede nødder og top at med flormelis. |
|
Opskriften er vist 52348 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer spætte - 2013-11-07 16:49:39 fantastisk .. ikke mindre. vil sende et billede til jer næste gang jeg laver nogen :) Per - 2010-12-29 22:36:11 Mon ikke det er 1 3/4 kop ricotta? ditte - 2010-12-28 19:56:04 1.3 k ricotta , hvad er det for et mål? :) Smukfredsdue - 2010-01-31 22:06:49 Hejsa Du skriver du bruger et kosteskaft som form. skåret i rigtig størrelse. Hm kan det godt tåle varmt fedt Mvh :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne