Jule sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Sildene renses og vandes ud en nat hvor efter de skæres i passende stykker. Lagen blandes sammen med saften fra citronen og appelsinen. Det gule lag af appelsin og citron skæres i tændstik tynde stykker og blandes i sammen med silden. Der pyntes med skiver af rødløg.
|
|
Opskriften er vist 17470 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne