Squashkage med flødeostglasur

Squashkage med flødeostglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerteforeningen

Indsendt :      Red :
Squashkage med flødeostglasur, billede 4 Squashkage med flødeostglasur, billede 1 Squashkage med flødeostglasur, billede 2 Squashkage med flødeostglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
225 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 dl. Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Pynt:
125 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og brun farin skummende. Rør oliemargarine og mælk i. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med groftrevne squash og rosiner.

Hæld dejen i en form, ca. 23X33 cm, beklædt med bagepapir.

Bag kagen på nederste rille ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 time og 30 min.

Pynt:
Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Squashkage

karakterer:
Opskriften er vist 71480 gange,
og udskrevet 1306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13113 (3122 kcal)
KJ pr. Pers. 1092 (260 kcal)
Vægt ialt 1320 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 993 KJ (236 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 38.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-04 19:23:27
Vi bagte kagen i 60 minutter, og det var rigeligt, faktisk vil jeg tro at den kan nøjes med 45 minutter. Kagen hævede ikke så meget og blev lidt bastant.

  -   2005-01-01 01:01:01
bagtiden er for lang

  -   2005-01-01 01:01:01
En kage vi vender tilbage til igen og... Og Sønne på 10 elsker selv at bage den

  -   2005-01-01 01:01:01
God kage.. kom lidt hakket nødder i... Så er den perfekt...