Fasan i portvin
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Frosne fasaner tøes op i køleskabet natten over.
Fuglenes renses omhyggeligt og aftørres.
Gnid dem med salt og peber.
Brun fuglene i smør i en stor jerngryde. Dæmp varmen til svag, tilsæt timian og lad fasanerne stege i 15 min. Vend dem og tilsæt væske. Kog videre ved lav varme i ca. 30 min. mere. Mærk efter, om lårene er møre. Er de ikke det, så vrid lårene af fuglene og lad dem simre i endnu 15-20 min. I mellemtiden holdes det resterende kød varmt indpakket i folie. Jævn saucen med maizena og lad den koge ind i nogle minutter, inden den smages til med citronsaft, ribsgelé, salt og peber. Justér evt. farven med kulør. Skær fasanbrysterne ud i skrå skiver og anret dem på et varmt fad med lårene samt smørstegte æblebåde og ribsgelé. |
|
Opskriften er vist 57615 gange,
og udskrevet 1930 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-07-24 12:05:17 Det må næsten være den væske der står skal tilsættes efter timianen? anonym - 2007-12-19 09:31:19 Hvor kommer egentlig portvinen ind? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne