Hjemmelavet rejeost
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Hæld yoghurten i et kaffefilter eller i en si med et klæde og lad den dræne helt fri for væde. Dette tager lang tid – evt. natten over. Smag massen til med parmesanost, paprika og evt. lidt salt. Hak halvdelen af rejerne ganske fint og resten lidt grovere og rør dem i ostemassen. Rejeosten opbevares koldt. Smøres på knækbrød eller ristet brød og pyntes med en dildkvist.
|
|
Opskriften er vist 17368 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer dræne - 2015-02-28 17:26:54 skal det dræne i køkken el køleskab temp kenneth - 2014-01-30 02:47:31 skal det dræne i køleskab,eller køkkentemp |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne