Valnøddeost
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : Red : |
|
|
A-38 stilles til afdrypning, når det halve er dryppet fra blandes ostemassen med det smeltede smør, og de hakkede valnødder blandes i.
Her er det så man kan variere i det uendelige, fordi en pikant ost laves med et tørret blandingskrydderi, og en timian ost med timian osv. |
|
Opskriften er vist 13715 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2013-05-06 22:59:34 hva gør man efter krydderierne er kommet i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne