Valnøddeost

Valnøddeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Oste

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.valnødder
125 g.smør
5 dl.A38
 
Opskrift:
A-38 stilles til afdrypning, når det halve er dryppet fra blandes ostemassen med det smeltede smør, og de hakkede valnødder blandes i.

Her er det så man kan variere i det uendelige, fordi en pikant ost laves med et tørret blandingskrydderi, og en timian ost med timian osv.





karakterer:
Opskriften er vist 13810 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-06 22:59:34
hva gør man efter krydderierne er kommet i?