Fedtfattig leverposteg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Alt blendes til det har samme konsistens. Hældes i små forme og bages i vandbad ved 170 grader varm ovn i en time. Kan fryses. Smuldrer ikke.
|
|
Opskriften er vist 24517 gange,
og udskrevet 696 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-28 16:43:04 ledte efter en mælkefri ,god leverposteg, og denne her frister mig, men undskyld mig, hvor fersk behøver smagen at være(fjerkræ giver en meget fersk smag) hvorfor ikke skifte kyllingefond,en ud med en grøntsags tern, ellers er jeg sikker på at den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne