Tunmousse 13
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lerfors Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 138354 gange,
og udskrevet 3178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik H. - 2016-01-16 19:16:32 Der er da ikke for fem øre tunsmag i den der. ALT for meget fløde, mayo og creme fraiche - og alt for meget husblas. Jeg droppede fløden og brugte 2 dåser tun, 80 gram mayo og creme fraiche og kun 4 blade husblas. Alligevel var den nærmest som gelé. finn jakobsen - 2013-10-08 16:07:48 Um den er bare lækker og lige til at spise for meget af hvis det er en forret og man skal have plads til hovedret også. anonym - 2011-05-10 16:57:04 Sambal Olec er knust rød chili. Kan købes i bla Føtex og Bilka for en 10'er. anonym - 2011-01-22 13:35:30 God -men har kun brugt 8 blade husblas det er fint nok-. jimmy - 2010-12-28 16:33:03 Hvad er sambal olec ????? Susanne - 2010-12-27 17:50:35 HURTIG HJÆLP SØGES....Hvor lang tid skal den stå i køleskabet før servering??? Min stod i 3 timer og var slet ikke ordentlig stiv. Mini - 2009-11-18 12:56:48 Fantastisk med Snaps!!! Henrik - 2007-03-31 21:11:22 Prøv evt. at tilsætte røget laks skåret i mindre stykker Henrik - 2007-03-31 21:10:40 God opskrift Per og Brian - 2005-01-01 01:01:01 Vi plager hele tiden vores mor om at lave denne opskrift CDBM - 2005-01-01 01:01:01 Smager fantastisk på et stykke brød m citronsaft henover Michael Christiansen - 2005-01-01 01:01:01 En variant af dressing kunne være Creme Fraiche, Tomat Ketchup, salt, peber, når alt det er rørt sammen, smag så til med Engelsk Sauce - ikke for kraftigt men med et strejf af denne smag, den kan for øvrigt bruges til mange andre retter, feks. rejecoctail m.m. Lis Andersen - 2005-01-01 01:01:01 dejlig opskrift, god til børn Hanne S. - 2005-01-01 01:01:01 super opskrift, perfekt til børn, slkmunde og kræsne sjæle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne