Fasan i nøddesauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Hvis fasanerne ikke er plukkede, skal brystet ombindes med lidt fersk spæk.
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem i en gryde i smørret. Tag fasanerne op og svits nøddekernerne. Læg fasanerne tilbage i gryden og tilsæt bouillon samt 1 dl af fløden. Læg fasanerne på siden og steg dem ca. 35 min. under låg, vend dem efter den halve tid. Fasanerne er møre, når låret løsner let. Tag fasanerne op, skær dem i halve og hold dem varme. Jævn skyen med lidt majsstivelse udrørt i resten af piskefløden. Smag saucen til med salt, peber og gelé og server den til fasanerne. |
|
Opskriften er vist 22301 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Eva Jordy - 2017-11-23 10:58:26 Hvad spiser man til? Kartofler, ris eller noget helt andet? Lars - 2009-03-06 12:17:27 Hvad med nødderne - skal de ristes ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne