Kalkunknuder

Kalkunknuder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Maibritt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunbryst i skiver
150 g.let røget baconskiver
30 g.smør eller margarine
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 frisk eller tørret salvie
 
Opskrift:
Kalkunskiverne deles på langs i strimler på størrelse med baconskiverne og bindes een og een med disse i ikke for stramme knuder. Derefter sættes de på en varm pande hvor smør eller margarine er smeltet og tilsat olien (for at forhøje brændpunktet)samt fire blade friske eller 1 tsk tørret salvie. De skal have 3-4 min. på hver side, tilsæt kun lidt salt men rigeligt med peber.

Tips:

Spises med skivede letkogte gulerødder som skal varmes og vendes i nogle min. i smørret /olien tilbage på panden. Serveres med en let hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 7535 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu