Kalkunknuder
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Maibritt Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunskiverne deles på langs i strimler på størrelse med baconskiverne og bindes een og een med disse i ikke for stramme knuder.
Derefter sættes de på en varm pande hvor smør eller margarine er smeltet og tilsat olien (for at forhøje brændpunktet)samt fire blade friske eller 1 tsk tørret salvie.
De skal have 3-4 min. på hver side,
tilsæt kun lidt salt men rigeligt med peber.
Tips: Spises med skivede letkogte gulerødder som skal varmes og vendes i nogle min. i smørret /olien tilbage på panden. Serveres med en let hvidvin. |
|
Opskriften er vist 7535 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne