Engelsk mørbrad i stegeso

Engelsk mørbrad i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :
Engelsk mørbrad i stegeso, billede 4 Engelsk mørbrad i stegeso, billede 1 Engelsk mørbrad i stegeso, billede 2 Engelsk mørbrad i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
 salt
5 tomater
2 løg
4 æbler
 
 Karryris:
6 dl.vand
1 terningGrøntsagsbouillon
3 dl.langkornede ris
2 tsk.karry
 
Opskrift:
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Gnid den istandgjorte mørbrad med salt. Riv løgene groft. Skær tomaterne småt ud og æblerne i tynde snitter. Bland løg, tomater og æbler i stegesoen og læg mørbraden oven på.

Steg den i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Kog vand og bouillonterning. Kom ris og karry i og lad risene simre under låg i 18-20 min.

Lad risene stå endnu 10-20 min under tætsluttende låg. Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare.

Serveres med løse ris kogt med karry.





karakterer:
Opskriften er vist 86553 gange,
og udskrevet 1672 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-05 12:44:25
Det har den anden opskrifte også, så jo de er ens

  -   2010-02-18 15:56:14
Det er ikke ens opskrifter, denne har æbler i.

  -   2009-12-12 16:23:38
Denne opskrift figurerer 2 gange i jeres samling.... måske den bør slettes"!!