Engelsk mørbrad i stegeso
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Gnid den istandgjorte mørbrad med salt. Riv løgene groft. Skær tomaterne småt ud og æblerne i tynde snitter. Bland løg, tomater og æbler i stegesoen og læg mørbraden oven på. Steg den i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Kog vand og bouillonterning. Kom ris og karry i og lad risene simre under låg i 18-20 min. Lad risene stå endnu 10-20 min under tætsluttende låg. Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare. Serveres med løse ris kogt med karry. |
|
Opskriften er vist 86553 gange,
og udskrevet 1672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer charlotte - 2011-09-05 12:44:25 Det har den anden opskrifte også, så jo de er ens hanne - 2010-02-18 15:56:14 Det er ikke ens opskrifter, denne har æbler i. anonym - 2009-12-12 16:23:38 Denne opskrift figurerer 2 gange i jeres samling.... måske den bør slettes"!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne