Gravad julemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Mørbraden afpudses godt og gnides på alle sider med en krydderblanding af salt, sukker, merian, dild og enebær. Den lægges i en skål, der lige akkurat passer i størrelse og overhældes med citronsaft pisket sammen med olie. Stilles i køleskabet i 2 dage, idet den vendes fra tid til anden. Efterhånden dannes lage. Den kan fryses, hvis den ikke skal bruges straks.
|
|
Opskriften er vist 19159 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne