Singapore nudler / wok

Singapore nudler / wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.tørrede vermicelli risnudler
2 spsk.olie
2 fedhvidløg finthakkede
350 g.svinemørbrad skåret i strimler
300 g.ukogte rejekød
1 stort løg skåret i tynde både
1-2 spsk.karry
150 g.grønne bønner skåret diagonalt i små stykker
1 stor gulerod skåret i små stænger
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
1 spsk.sojasauce
200 g.bønnespirer uden rod
 forårsløg i fine strimler til pynt
 
Opskrift:
Opblød de tørrede vermicelli risnudler i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde. Hæld vandet fra. Opvarm en spsk af olien i en wok og tilsæt hvidløg, svinekød og rejer. Steg under omrøring i 2-3 minutter. Tilsæt bønner, gulerod, sukker og salt. Dryp lidt vand ud over og steg under omrøring i 2 minutter. Skru ned på middelvarme. Tilsæt vermicelli risnudler og soyasauce og vend det med 2 træskeer. Tilsæt bønnespirer og svinekød og smag til med lidt ekstra salt, peber og sukker efter behag. Vend det godt. Retten pyntes med forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 10013 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu