Singapore nudler / wok
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Opblød de tørrede vermicelli risnudler i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde.
Hæld vandet fra. Opvarm en spsk af olien i en wok og tilsæt hvidløg, svinekød og rejer.
Steg under omrøring i 2-3 minutter. Tilsæt bønner, gulerod, sukker og salt. Dryp lidt vand ud over og steg under omrøring i 2 minutter. Skru ned på middelvarme.
Tilsæt vermicelli risnudler og soyasauce og vend det med 2 træskeer.
Tilsæt bønnespirer og svinekød og smag til med lidt ekstra salt, peber og sukker efter behag.
Vend det godt. Retten pyntes med forårsløg.
|
|
Opskriften er vist 10013 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne