Mørbrad a la orange
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sener og hinder skæres af mørbraderne. Smørret gyldnes i en gryde, mørbraderne brunes lidt, krydres med salt og peber og tages op af gryden.
Piskefløden og appelsinsaft kommes i gryden og smages til med og peber. Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i ca. 15 min. Til du kan mærke, at mørbraderne er faste at mærke på. Imens skærer du svampene i tern, bruner dem af på en helt tør pande og hælder dem til sidst op i saucen. Gem lidt til pynt. Mørbraderne skæres i skiver, lægges i et fad og overhældes med saucen. Serveres sammen med fx ris eller noget andet, der er godt til at "suge saucen op". |
|
Opskriften er vist 55518 gange,
og udskrevet 871 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne