Fasan i karry
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen opvarmes til 200 grader.
Fasanen parteres i 8 stykker som vendes i mel og brunes i smør. Stykkerne lægges i et ovnfast fad. Løgene hakkes fint og svitses i olie. Der tilsættes karry, salt og peber samt spædes med vand. Løg med væde hældes over fasanstykkerne så disse dækkes. Der lægges låg på fadet, som sættes i ovnen i 1½ time. Løgene skal jævne saucen. Tilsæt evt. lidt maizena. |
|
Opskriften er vist 25541 gange,
og udskrevet 936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Lohse Adamsen - 2017-07-18 14:06:49 Det smager så englene synger. Godt at være gift med en jæger 👍 Susanne Lohse Adamsen - 2017-07-17 11:30:18 Har altid lavet fasan på den traditionelle måde. Men den her sidder lige i skabet 👍 er godt med en jæger. AM - 2009-12-20 15:23:35 Den er hammer go'. Fed måde at få fasan på :o) Hilsen Jagt hundeføreren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne