Pølser uden skind
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Hak mørbrad og rør det med æg, salt, peber, ingefær og safran (opblødt i lidt kogende vand).
Bland det godt og lad farsen hvile 1 time.
Form farsen til aflange pølser og kog dem i lidt kogende vand.
Brug det indkogte kogevand som sovs, evt. jævnet med lidt maizena.
Kan steges i stedet og serveres med stegeskyen. |
|
Opskriften er vist 12426 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne