Pølser uden skind

Pølser uden skind, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
1 æg
1 tsk.salt
2 drejhvid peber
1 tsk.ingefær
0.25 g.safran
 
Opskrift:
Hak mørbrad og rør det med æg, salt, peber, ingefær og safran (opblødt i lidt kogende vand). Bland det godt og lad farsen hvile 1 time. Form farsen til aflange pølser og kog dem i lidt kogende vand. Brug det indkogte kogevand som sovs, evt. jævnet med lidt maizena.

Kan steges i stedet og serveres med stegeskyen.





karakterer:
Opskriften er vist 12426 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu