Budapest Schnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler i butterdej:
Kartoflerne skrælles, rives på den grove side af rivejernet og vaskes godt i koldt vand. Sauteres i olie uden at brune, afkøles og kommes op på en plade butterdej som er rullet ud til det dobbelte, krydres med timian: Pladen lukkes sammen og pensles med æg i kanten og bages i en varm ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 min. Mørbraderne deles i 2 og bankes meget tynde, krydres med salt, peber og paprika, herpå kommes det finthakkede løg og champignon, lukkes sammen og vendes i det let piskede æg, brunes godt i smør og steges ca 5 min. Anrettes på et varmt fad, pyntes med lucernespirer og 1/2 ristet tomat. Paprika Sauce: Løg og bacon skæres i terninger og ristes godt i smør, tilsættes terning, paprika, tomatpure og piskefløde, koges jævn i ca 10 min, smages til med salt, evt. lidt mere paprika og lidt smør. |
|
Opskriften er vist 46386 gange,
og udskrevet 1129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne