Mørbradfad med gorgonzola sauce 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
De 16 bøffer krydres med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep. Vikl et stykke bacon om hver bøf. 4 porrer skæres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først). Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 min. til bøffer/bacon er brunet. 40 g roquefort og 120 g gorgonzola smeltes i en gryde med 4-5 dl piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne. Retten står i ovnen ca. 20 min. mere.
Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flûtes. |
|
Opskriften er vist 14713 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne