Medailone Sultano
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Steg bøfferne på en pande i margarine. Tag bøfferne af panden og hold dem varme, rist asparges, æbler og tomater let af i stegefedtet, hæld karrysauce over og kog op. Tomatiser med pureen. Karryragout'en hældes over bøfferne.
Serveres med pasta eller ris.
|
|
Opskriften er vist 9916 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne