Mørbrad, portvinsmarineret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Skær sener og hinder af mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvinen på så det dækker.
Tilsæt knuste enebær og lad kødet trække heri mindst 5 timer.
Tag mørbradene op og si portvinen.
Brun lidt smør i en gryde, kom mørbradene i og lad dem blive brunet hele vejen rundt.
Hæld en anelse af portvinen ved. Læg låg på og lad det småstege, ca. 20 min. Vendes når den halve stegetid er gået og drysses med salt
Tag mørbradene op og hold dem varme, mens saucen tilberedes. l
Kog stegeskyen lidt ind, kom en anelse jævning i, og lad det koge godt igennem. Hæld fløden ved og lad saucen koge til den jævner.
Resten af portvinen tilsættes, og saucen smages til.
Svinemørbrad er et mørt stykke kød, der kun kræver kort stegetid. Smagen er mild, anvendelsesmulighederne er mange og sammen med portvin får vi en ret med en helt speciel smag og fin konsistens. |
|
Opskriften er vist 8867 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne