Flækket svinemørbrad med sennep og urter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres op og smøres med sennep og olie og fyldes med urter. Derefter snøres mørbraden sammen igen med snor.
Mørbraden skal have ca. 35 minutter på grill under hyppig vending. Mørbrad er ret fedtfattigt og bliver derfor tørt, derfor skal det enten fyldes med et eller andet eller marineres godt før det grilles. Tips: Ovenstående kan også suppleres med feta (noget af det med smag -ikke Arla), eller hakkede oliven. |
|
Opskriften er vist 42436 gange,
og udskrevet 793 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor så ikke flække den, som i opskriften "flækket mørbrad" Conny Larsen - 2005-01-01 01:01:01 Den bliver ikke tør, hvis man bruger en grill-pande i køkkenet, og steg den kun 3 minutter på hver side (4 sider), så er den saftig, mør og en anelse rosa og god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne