Fyldt svinemørbrad - i trykkoger
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær et snit på langs i mørbraden.
Drys med salt og peber.
Svits lever og løg i lidt af fedtstoffet i trykgryden.
Fordel blandingen i mørbraden og saml kødet herom.
Sy med bomuldsgarn eller luk med kødnåle.
Brun mørbraden på alle sider i resten af fedtstoffet i trykgryden.
Hæld suppe (bouillon eller vand) ved og luk for trykgryden.
Bring den på tryk.
Steg mørbraden i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt og tag mørbraden op.
Hæld fløden i, bring skyen i kog og jævn.
Smag til med salt og peber.
Befri mørbraden for kødnåle eller bomuldssnor, skær den i pæne skiver.
Server saucen til sammen med kogte kartofler samt en god blandet salat.
|
|
Opskriften er vist 21259 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne