Fasan i kål
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne ombindes med spækskiverne.
Bacon snittes i terninger og svitses i lidt smør og heri brunes fasanerne. Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker. Begge dele pakkes tæt om fasanerne med krydderierne drysset imellem. Når kålen er faldet lidt sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun nå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 1 time. Rør en gang imellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde. Kålen anrettes i et varmt serveringsfad og fasanstykkerne fordeles ovenpå. |
|
Opskriften er vist 20461 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kris - 2017-12-10 19:24:57 Sjovt nok glemte jeg gulerødderne - kunne det være fordi antallet af dem mangler under ingredienser😂😂😂 poelos - 2010-01-29 12:13:03 hvad er det for en opskrift ???? gulerødderne er der ikke et ord om i ingredienserne,kommer de med posten ??? eller hvad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne