Svinemørbrad i svampesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet ud til bøffer. Rens champignon og skær dem i skiver. Hak løget.
Brun kødet i et par min på hver side i halvdelen af fedtstoffet. Tag bøfferne op og hold dem varme. Svits løg og champignon i resten af fedtstoffet sammen med paprika. Tilsæt hvidvin og bouillon og kog det hele godt igennem. Tilsæt Cremefine til Madlavning og smag til med salt og peber. Bring bøfferne tilbage på panden og varm det hele igennem. Server med ris og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 57980 gange,
og udskrevet 1307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Holst - 2020-09-02 15:32:30 Har prøvet opskriften, synes personligt den vinder ved at bruge smør i stedet for becel og fløde i stedet for cremefine. Ligeledes skal man være forsigtig med brug af paprika og en hønsebouillon er bedre . Martin E. - 2017-11-07 15:55:52 Det er sgu’ meget godt, og et stort hit herhjemme.. :) anonym - 2015-03-05 16:33:38 Ligner mere, svagtstegt svinemørbrad med løg & champignon, i et stort margarine/oliebad. Per - 2008-03-31 17:37:43 Champignon sælges gerne i 250 g. bakker, og derfor mener jeg at man skal enten nøjes med 250 g. af en slags eller også 250 g. af hver, jeg brugte 250 g. af hver. Jeg var i tvivl om grønsagerne til denne opskrift, men kogte bønner eller en blandet kogte grønsager vi sikkert være ok, og så kan der også bruges pasta eller kartofler i stedet for risen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne