Mosters banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker sammen. Tilsæt sukker, mel, bagepulver og vanillesukker. Mos bananerne og tilsæt dem og citronsaften. Pist æggehvider stive og rør det forsigtigt i dejen. Tilsæt tilsidst chokoladen.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag den i ca. 50 minutter ved 170 grader C nederst i ovnen. |
|
Opskriften er vist 25500 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Jane Duus - 2017-07-17 12:21:29 Rigtig god kage og er let i det sætter sig ikke som en prop i halsen fordi det er mange der gør men denne er så god og nem at lave også jeg skal til at bage den igen skal bruge den til en fødselsdag i morgen og den bliver heller ikke så hurtigt tør som andre Mums den er bare helt et hit anonym - 2010-06-01 22:10:36 hvornår skal smørret i? Kagebagerne :) - 2008-01-16 19:39:29 Utrolig lækker banan-chokoladekage! Vi lavede dobbelt portion og smurte 1/3 af chokoladen på toppen af kagen efter den var bagt. Tror det bliver lige rigeligt at putte alt chokoladen i kagen :) lise thomsen - 2007-10-11 14:45:10 super lækker svampet banankage, bruger altid denne opskrift. lis - 2007-01-10 19:36:18 hvornår skal smørret i KIG HER!!!!!!!!! - 2005-01-01 01:01:01 det er egentlig lidt sjovt at den hedder "mosters banankage" for det er min mosters yndlingskage, og hun bager den selv tit. p.s man kan også putte M&M's i, det synes børnene er sjovest, og prøv at drysse nogle ovenpå. den vil oss være en god ide til en børnefødselsdag, for den er jo festlig. håber i vil afprøve mit tip/råd : ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne