Svinemørbrad med citrusfrugter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Dagen før skæres citronerne i tynde skiver, befries for kerner og koges i en sukkerlage. De koges meget forsigtigt i ca 2 timer, til de er klare, og stilles i køleskabet natten over i deres lage. Appelsinerne pilles og fileteres, således at de er fri for hinder og kerner. Pres den resterende appelsin og læg saft samt fileter i en skål.
Svinemørbraden skæres ud i mignon og steges på panden i smør i ca 3 minutter på hver side. Når de er stegt, lægges de på et fad for at hvile.
Sauce: Hæld fedtet af panden og hæld vineddiken og 4 spsk af lagen fra citronerne på panden. Lad det koge ind til det næsten er karamel og tilsæt appelsinsaften og demi glacen. Lad det koge ned til der er ca. 4 spsk sauce tilbage, monter det med smør og en lille smule citronsaft. Smag til med salt og peber. Hæld saucen igennem en sigte. Saucen skal være blank, sukret, syrlig og pebret. Anretning: Kom mignonerne på varme tallerkener og dæk dem med citronskiverne. Dekorer uden om med appelsinfileterne og varm det hele i en meget varm ovn under grillen i ca. 30 sekunder. Naper mignonerne og appelsinfileterne med saucen. Pyntes med citron-melisse og serveres med stegte kartofler med løg og persille. Tips: Filet mignon de porc aux agrumes-sauce aigre doux «Trois Gros» |
|
Opskriften er vist 8220 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne