Kalkunbryst i gryde, med hvidvin
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Jannie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerødder skrælles, og skæres i mindre stykker. Løgene ordnes og deles i både.
Kødet brunes i fedtstoffet, i en tilpas stor gryde m. låg, og gulerødder og løg kommes i gryden. Hvidvinen hældes på, og salt og peber kommes i. Det hele småkoger/steger, under låg, ca. 30 minutter, til kødet er mørt. Der kan laves en sovs af hvidvinen kødet er tilberedt i, da dette har en rigtig god smag. Sereres med alm. kogte kartofler, og gulerødderne og løgene. |
|
Opskriften er vist 49424 gange,
og udskrevet 1035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-01-06 16:33:12 Vi snørrede kødet for pænere skiver. anonym - 2007-08-13 21:29:39 pramdrageren siger tilsæt 5 korn enebær - så er den bare lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne