Flødekartofler med porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Fjollemor Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver.
Pil de grimme blade af porren og skræ toppen af, skær resten i skiver, skyl så skiverne grundigt.
Læg kartofler, porrer og hakket hvidløg i lag i et ildfast fad - kartofler øverst. Krydr med salt og peber imellem lagene. Hæld fløde på og bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 50 minutter. Tips: Hvis man er til ost, kan dette med fordel drysses på inden bagningen. |
|
Opskriften er vist 226531 gange,
og udskrevet 4218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2012-02-19 18:43:05 De er bare kanon lækre. Jeg skal snart lave dem til en tøse hygge aften. Jeg plejer at pifte dem op med noget stegt bacon, som bliver stegt før de drysses over kartoflerne inden de skal i ovnen. Det er utroligt lækkert. Namme namme nam !!!!!! Niels - 2012-01-03 22:08:15 Forstår ikke helt hvorfor man laver om på retten. Tilføj hellere retten som en ny ret her på siden anonym - 2010-07-22 22:36:57 smager bedre hvis man putter bacontern i, ingen hvidløg, og køber kartofler, som er skæret ud og som der er lidt ost ved. Humör - 2008-10-22 20:00:04 Super! =) quistdorff.dk - 2005-01-01 01:01:01 Det her var en af de gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne