Svinemørbrad i svøb i mild sennepscreme
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden afpareres og brunes, Fjerkræ-mousseline ( 80 g Kalkunkød, 1 dl fløden, ½ dl. æggehvide) fremstilles. Stilles koldt. Grønsagerne rengøres, skylles og skæres til garniture, fond sættes over til reduktion ca. 2 dl., smages til med grov sennep og citronsaft og monteres med smør.
Kartoflerne skæres i skiver til pom. Anna tilsat timian.
Mørbraden pakkens ind i mousseline-farsen, parmaskine og svineslør, brunes på pande og steges i oven.
Gaufrette horn (½ dl æggehvide, 2 spsk. dijonsennep, 15 g hvedemel og 1 spsk. olivenolie), bages lige før serveringen på en skabelon lavet i pap.
Pigeon æble udbores og fyldes med kanelsmør og blancheret citronskal, ridses og bages i ovnen og glaseres med honning før serveringen.
Lige før serveringen monteres saucen med honning-glacen fra æblet.
grønsagerne skåret i brunoise, ristes på pande og vendes med hakket persille, fyldes i Gaufrette hornet ved anretning.
|
|
Opskriften er vist 14173 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-02 14:25:20 kan vi lige få den på dansk? Peter - 2009-11-19 11:32:54 Nogen der ved hvad Gaufrette betyder? anonym - 2008-06-29 20:52:23 Rigtig spændende opskrift, men desværre er der mange professionelle madudtryk som jeg ikke kender...det kræver lidt mere forklaring.f.eks brunoise, gaufrettehorn? Hvordan ser sådan et ud og hvordan laves skabelonen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne