Butterfly salmon
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksekoteletterne pensles på begge sider med Cocktail Saucen.
Ovnen forvarmes til 220 grader C. alm. ovn, og koteletterne steges ca 20 minutter umiddelbart inden serveringen.
Cajun kartoffelsalat: Dressing: Bland æggeblommer, forårsløg, sennep, krydderi og citronsaft i en foodprocessor eller blender. Hæld langsomt olien i, mens maskinen kører. Stil dressingen til side. Bland kartofler, æg, løg, selleri, peberfrugt og krydderier i en stor skål. Hæld dressingen over og bland forsigtigt. Stil salaten i køleskab mindst 3 timer før servering. Tips: I mangel af Cocktail Sauce kan man tage en god tomatketchup, blande Cajun Sunshine Hot Pepper Sauce og finthakket peberrod i. Lad det trække lidt før brug. |
|
Opskriften er vist 38085 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-07 00:55:04 På billedet har vi serveret en aspargessalat med dressing til. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne