Grillstegte puder af svinemørbrad med sauce af danablue

Grillstegte puder af svinemørbrad med sauce af danablue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Svinemørbrad
 bacon
 timian
 hvidløg
 selleri
 
 Sauce:
 Hønsefond
 smør
 danablue
 
 Svampesouffle:
 svampe
 kørvel
 
 Garniture:
 Gulerod
 selleri
 forårsløg
 hønsefond
 smør
 sukker
 salt
 
 Kartofler
 
Opskrift:
Svinemørbrad ordnes og ender skæres fra til soufflefars der skæres lommer i små bøffer af den reelle mørbrad de fyldes med sauté af bacon, timian, hvidløg og selleri.

Sauce:
Hønsefond nedkoges og monteres med smør og danablue.

Svampesouffle:
Farsen mættes med svampe og kørvel bages i vandbad.

Garniture:
Gulerod og selleri udstikkes og sammen med forårsløg glaseres de i hønsefond med smør sukker og salt.

Kartoffel:
Kartofler skæres i tynde skiver grovhakkes brunes på pande i form bages færdig i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 15499 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-01 08:07:38
Ikke en særlig brugervenlig opskrift!!!

  -   2008-06-06 16:14:37
Skammeligt at der ikke er nogle vægt/antals angivelser. Og hvad er saute` ?