Grillstegte puder af svinemørbrad med sauce af danablue
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbrad ordnes og ender skæres fra til soufflefars der skæres lommer i små bøffer af den reelle mørbrad de fyldes med sauté af bacon, timian, hvidløg og selleri.
Sauce: Hønsefond nedkoges og monteres med smør og danablue. Svampesouffle: Farsen mættes med svampe og kørvel bages i vandbad. Garniture: Gulerod og selleri udstikkes og sammen med forårsløg glaseres de i hønsefond med smør sukker og salt. Kartoffel: Kartofler skæres i tynde skiver grovhakkes brunes på pande i form bages færdig i ovnen. |
|
Opskriften er vist 15496 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-01 08:07:38 Ikke en særlig brugervenlig opskrift!!! MSK - 2008-06-06 16:14:37 Skammeligt at der ikke er nogle vægt/antals angivelser. Og hvad er saute` ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne